top of page
Woman Typing

OMSTILLING - OUTPLACEMENT


Omstilling - Outplacement: Employers

Endringer i arbeidslivet kan være en utfordring for både enkeltpersoner og organisasjoner. Ved å tilby outplacement og omstillings tjenester, bidrar vi til å støtte bedrifter og ansatte gjennom overgangen og sikre at deres mål oppnås.

Outplacement er en tjeneste som gir ansatte som blir rammet av nedbemanning hjelp til å finne en ny jobb. Formålet med outplacement er å gjøre overgangen til en ny jobb så smidig som mulig for den ansatte, samt bidra til å opprettholde et godt forhold mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

Vi har lang erfaring med å håndtere endringer i arbeidslivet, og vi jobber tett sammen med bedriftene for å identifisere deres behov og utvikle en tilpasset plan. Våre tjenester inkluderer:

  1. Karriereveiledning og reorientering: Samtaler hvor målet er å hjelpe de ansatte med å identifisere deres interesser, styrker, ferdigheter og kvalifikasjoner, samt å hjelpe dem med å forstå hvordan de kan overføre disse ferdighetene til en ny rolle eller bransje. Vi bistår også den ansatte med å utarbeide en karriereplan og identifisere ledige stillinger som passer deres kvalifikasjoner.

  2. Jobbsøkingstjenester: Vi hjelper de ansatte med å utarbeide en profesjonell og relevant CV og søknad, samt støtter dem i jobbsøkingen. Vi vil gi råd om hvordan de best kan presentere seg selv for potensielle arbeidsgivere, samt hjelpe dem med å finne ledige stillinger i deres bransje eller interesseområde.

  3. Intervjutrening: Vårt intervjutreningsopplegg vil forberede de ansatte på å møte potensielle arbeidsgivere og gi dem selvtillit i intervjusituasjoner. Vi vil også hjelpe dem med å forstå hva arbeidsgivere leter etter og hvordan de kan fremstille seg selv på best mulig måte.

  4. Overføring av kontakter: Vi hjelper den ansatte med å bygge et nettverk og utvikle kontakter med relevante arbeidsgivere og bransjer. Vi vil hjelpe dem med å identifisere muligheter for å delta i nettverkseventer, stifte bekjentskap med nøkkelpersoner i bransjen, og utvide deres kontaktnett.

Alt i alt har vi en omfattende tjeneste som gir støtte til både bedriften og de ansatte gjennom endringer i arbeidslivet. Kontakt oss for å finne ut mer om hvordan våre outplacement- og omstillings-tjenester kan hjelpe din organisasjon med å navigere gjennom overgangen og sette dere opp for suksess. Vi vil jobbe tett med dere for å utarbeide en individuell tilpasset plan og tilby de nødvendige verktøyene og ressursene for å nå deres mål.

bottom of page